Samarbeta med oss

PopKult Nords verksamhet bygger i stort på att bilda samarbeten med, och mellan, föreningar och aktörer inom populärkulturen.
Vi tar därför glatt emot alla idéer och förslag vi kan få för aktiviteter, och vi samarrangerar mer än gärna event.
Vi hjälper även till med marknadsföring och förmedlar de kontakter vi har.

Förening
Kika gärna in på sidan För föreningar och se vad vi har för samarbeten i dagsläget. Kanske finns det något befintligt evenemang ni kan vara med på, eller någon aktör som ni vill få kontakt med.
Oavsett får ni gärna kontakta oss via facebook så bokar vi in ett möte och ser vad vi kan hjälpa till med.

Företag
PopKult Nord är en ideell förening, och har inget aktivt vinstmål uppsatt. Med detta sagt så samarbetar vi gärna med företag inom populärkulturen för att ni ska kunna nå upp till era mål, vad de än må vara. På så sätt kan vi förhoppningsvis hjälpa varandra i slutändan.
Kontakta oss via facebook, så tar vi ett möte och ser vad vi kan göra för varandra.

Engagerad
Vi försöker alltid utveckla vår verksamhet, anordna fler aktiviteter och sprida oss vidare. Till detta behöver vi fler engagerade personer inom alla verksamhetsgrenar. Är du kung på brädspelskunskap, en djuplodad rollspelsledare eller målar Warhammer likt Picasso? Eller vill du bara hjälpa till med en spelkväll någon gång ibland?
Vilket som är helt okej!
Vår filosofi är att alla bidrar på den nivå som man har tid och ork med, så länge man slutför det man tar på sig. Om detta är intressant för dig så tveka inte att kontakta oss via facebook.

Advertisement